Verharding houdt maatschappij begaanbaar

Sunday , 6, September 2015

A27 – De verharding van de maatschappij heeft zich de afgelopen decenia met sneltreinvaart voltrokken, en is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Nu blijkt uit een nieuwe studie van Tesla dat dit ook de begaanbaarheid bevorderd.

“Het is tegenwoordig mogelijk als asobak van A naar B te reizen, zonder noemenswaardige obstakels. De maatschappij is er qua snelheid, en logistiek gezien, op vooruit gegaan. Als auto bent je nu steeds meer begaan”, aldus Tesla woordvoerder model serienummer T39957422.

Dit blijkt ook op exoplaneten het geval te zijn. Volgens de autobots is hun thuisplaneet Cybertron, waar 100% van de pre-technische biologische omgeving gebruikt wordt voor het verkeer, volledig begaanbaar. Op onze eigen Aarde is dit nog niet het geval. “Het ontmantelen van de zachte natuurlijke structuren zal nog een eeuw of langer duren,” stelt Antibioloog Renault serienummer R94582956. “Er is nog een lange weg te gaan.”

Verder onderzoek zal moeten uitwijzen wat de invloed van de begaanbaarheid op de verharding van de maatschappij is.