VN rapport adviseert over afname wereldbevolking

Saturday , 23, July 2011

NEW YORK – De Verenigde Naties heeft vandaag een rapport uitgebracht waarin maatregelen staan beschreven die de VN en al haar landen dienen te nemen om de totale wereldbevolking af te laten nemen. Een afname van de wereldbevolking is nodig daar de toegestane hoeveelheid mensen op Aarde 13.864.374.553,3 bedraagt.

Zo wordt voor de westerse wereld een maximale leeftijd van 70 jaar aangeraden, waarna overgegaan dient te worden tot euthanasie. “Als mensen tot hun 65ste werken hebben ze nog 5 jaar om van hun pensioen te genieten, dat is natuurlijk meer dan genoeg”, aldus VN medewerker en part-time letaal injectie specialist Hendrik de Korte. “Afhankelijk van hun financiele situatie kunnen mensen dan enkele jaren bijkopen, tot maximaal 75 jaar.”

Derde wereld landen hebben al een lagere gemiddelde levensverwachting en daar adviseert  het rapport een maximale leeftijd van 35. In deze landen wordt verder aangeraden zo veel mogelijk ziektes te verspreiden, ook richting de westerse wereld. Het volledig kappen van al het regenwoud geeft bijvoorbeeld nieuwe ziektes de kans. De VN adviseert verder tegen condoom gebruik, daar de berekende bevolking afname, veroorzaakt door de verspreiding van vooral HIV/AIDS, meer is dan de beoogde bevolking toename door onveilige geslachtsgemeenschap.

Klimaatsverandering, met als gevolg overstromingen, bosbranden, vergrijzing, zeespiegel stijgingen, flora en fauna uitstervingen, hitte en koude golven, heeft ook een grote potentie tot bevolkingsafname. Daarom raadt de VN landen zoals China en India aan om zoveel mogelijk broeikasgassen te verspreiden. Hiernaast wordt in het rapport abortus aangeraden en adviseert de VN internationaal de doodstraf in te voeren. Deze zou dan op het terrein van het Internationale Criminele Hof in Den Haag kunnen worden uitgevoerd. Ook massa executies en genocide zou in humane vorm toegestaan kunnen worden mits uitgevoerd door VN soldaten.

Als alle voorgestelde maatregelen de komende 10 jaar uitgevoerd worden voorziet de VN een wereldbevolking afname van 18.43%. Na 100 jaar zullen er dan nog ongeveer 2.73 mensen op Aarde rondlopen. Er is 8.53% kans dat dit een man en vrouw zijn plus hun 73% voltooide twee-eiige tweeling, bestaande uit een jongen en een meisje. Hoe groot de kans is dat dit leidt tot een gelukkig gezinsleven is onbekend.

Kritiek op het rapport is er nauwelijks. “Jan Toren uit Nibbeveen schreef een boos twitter bericht en op facebook heeft een kritiek leverende pagina 2 leden”, aldus hypewatcher en ivoren toren activist Dirk Vogelhof.

Please give us your valuable comment